SOOPAn logoSOOPA ry, Oulun yliopiston partiolippukunta

Tietoa SOOPAsta

Saariselällä

SOOPA on 21.2.1990 perustettu partiolippukunta, jonka jäsenet ovat Oulun yliopistossa opiskelevia tai joskus opiskelleita partiotoiminnasta kiinnostuneita. Jäseniä on vuosittain reilu sata.

Toiminta

SOOPAn toiminnan runkona on kolme vuosittaista vaellusta: kaamosvaellus, pääsiäisvaellus ja syysvaellus. Kaamoksen aikaan hiihdämme vuorovuosittain Käsivarren ja Saariselän tienoilla. Pääsiäisvaelluksella otamme ilon irti aurinkoisesta ulkoilmasta Ruotsin ja Norjan tunturimaisemissa. Syysvaelluksella retkeilemme sekä Suomessa, Ruotsissa että Norjassa.

Pitkien vaellusreissujen lisäksi SOOPA järjestää mm. koulutuksia, viikonloppuretkiä ja illanviettoja. Soopalaisia osallistuu myös Pohjanmaan Partiolaisten järjestämään toimintaan, kuten kilpailuihin ja kursseille. Partioleireille osallistumme vain harvoin lippukuntana, koska moni soopalainen on myös jonkin toisen lippukunnan toiminnassa mukana. Nämä muut lippukunnat kuitenkin toivottavat uusia kasvoja tervetulleeksi joukkoonsa, joten jos partio-ohjelma ja sen mukainen partiotoiminta kiinnostaa, kysy ihmeessä lisää!

SOOPAn jäsenmaksulla voit osallistua lähes kaikkeen toimintaan, mutta esim. vaelluksilla on lisäksi omat osallistumismaksut.

Tiedotus

Pääasia SOOPAn tiedotuksesta tapahtuu sähköpostilistan kautta, liityhän listalle. Seuraa toimintaamme Instagramista nimellä @soopary. Tykkää SOOPA:n Facebook-sivusta, jossa ilmoitamme osan tapahtumistamme. Tule keskustelemaan toiminnastamme, retkeilystä ja vaikka varusteistakin  Facebook-ryhmäämme.

SOOPAn kolon sijainti

Kokoontumistilamme eli kolomme sijaitsee L6-luentosalin takana olevalta käytävältä lähtevän F1-portaikon yläpäässä. Samassa käytävän varrella on myös Nikolin, Atlaksen ja Syntaksiksen kiltahuoneet.

Kartta kololle