SOOPAn logoSOOPA ry, Oulun yliopiston partiolippukunta

By

Tervetuloa SOOPAan! / Welcome to SOOPA 15.9. 17:00

Hei tulevat soopalaiset (ja vanhat tutut)!  (In English below)

Torstaina 15.9. klo 17 lähtien pidetään Tervetuloa SOOPAan -ilta. Illanvieton tarkoituksena on antaa uusille naamoille (ikään, opiskeluvuoteen ja -alaan katsomatta) mahdollisuus tulla tutustumaan SOOPAn toimintaan rennossa ja vastaanottavassa ilmapiirissä. Paikalle saapuu useita SOOPA-aktiiveja, joilta voi kysellä kaikenlaista. Ilta aloitetaan pienellä infopläjäyksellä, jonka jälkeen siirrytään pihalle mm. pystyttelemään telttoja ja grillaamaan.

Sinun ei tarvitse olla ennestään partiolainen tai tietää yhtään mitään partiosta voidaksesi osallistua – suuri osa soopalaisista ei kuulu Suomen Partiolaisiin tai ole koskaan aiemmin harrastanut aktiivista lippukuntatoimintaa. Ei sillä, kokeneet partiolaiset toivotetaan yhtä sydämellisesti tervetulleiksi joukkoon kirjavaan! Joukkiosta löytyy sekä puheliaita ilopillereitä että hiljaisia tarkkailijoita, täällä voi olla juuri niin hiljaa tai niin äänessä kuin mieli tekee. Meille kaikille yhteistä on kiinnostus mielekkääseen yhdessäoloon ja luontokokemuksiin.

SOOPAn toiminta on päihteetöntä.

Eli:

– To 15.9. klo 17:00

– Paikkana SOOPAn kolo, eli TE317-319. Helpoiten pääset paikalle Geokatu-käytävältä – oikean portaikon (eka portaikko Telluksesta päin) kohdalla on lappunen ”Tervetuloa SOOPAn kololle”!

– Etenkin uudet naamat, tervetuloa!

– Tuuli, pj
——————————
Hi everyone!
Are you interested in getting to know SOOPA and our activities? Welcome to SOOPA’s kolo (TE317-319) at 5 pm on 15.9.

There will be many active SOOPA members that can answer your questions, tell stories etc. We’ll tell you a little about SOOPA and then go out to pitch up some tents and barbeque. You don’t have to be a scout or know anything about scouting to be able to participate! If you’re interested in outdoor activities, this might be the right place for you.

SOOPA activities are alcohol-free.

Geokatu corridor is the best place to get to the Kolo, there will be a sing on the correct doorway, saying ”Tervetuloa SOOPAn kololle”.

Welcome to join us!
– Tuuli, chairman