SOOPAn logoSOOPA ry, Oulun yliopiston partiolippukunta

Liittyminen SOOPAan

SOOPAn varsinaiseksi jäseneksi otetaan vain Oulussa opiskeleva tai opiskellut, vähintään 18-vuotias henkilö, mutta muutkin voivat osallistua tapahtumiin liittymällä kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenillä ei kuitenkaan ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Koska taustayhteisönämme toimii Oulun yliopiston ylioppilaskunta, tarvitsemme jäseniltämme tiedon mahdollisesta OYY:n jäsenyydestä.

Jäsenmaksut maksetaan kalenterivuosittain ja ovat vuonna 2024:

Oulussa opiskelleet jäsenet (kaikki, jotka opiskelevat tai ovat joskus opiskelleet Oulussa, esim. yliopistossa) 5 €
Muut jäsenet (kaikki, jotka eivät ole opiskelleet Oulussa) 10€

Jäsenmaksut maksetaan tilille FI72 574136 20057718 viitteellä 11510. Jos maksat jäsenmaksun jonkun toisen henkilön puolesta, kirjoita maksuun viestiksi sen henkilön nimi, jonka puolesta maksu on maksettu, ja jätä viitenumero pois.

SOOPA:n virallinen jäsentiedotuskanava on sähköpostilista. Listalta saat tiedon tulevista tapahtumista ja lisäksi sieltä voit kysyä myös esim. varustelainausta tai vaelluskaveria. Liittyessäsi jäseneksi sinua ei automaattisesti lisätä sähköpostilistalle, vaan halutessasi voit liittyä siihen itse tästä.  Vapaamuotoisempaa keskustelua käydään myös SOOPAn virallisella epävirallisen keskustelun kanavalla Facebookissa ja Whatsapp-ryhmässä. SOOPAn WhatsApp-ryhmään voit liittyä tästä linkistä.

Liittyessäsi SOOPAn jäseneksi lue tietosuojaselosteet ja täytä allaoleva lomake tai lähetä vastaavat tiedot sähköpostilla rahastonhoitajalle. Ilmoita myös, jos tietosi muuttuvat.