SOOPAn logoSOOPA ry, Oulun yliopiston partiolippukunta

Liittyminen SOOPAan

SOOPAn varsinaiseksi jäseneksi otetaan vain Oulussa opiskeleva tai opiskellut, vähintään 18-vuotias henkilö, mutta muutkin voivat osallistua tapahtumiin liittymällä kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenillä ei kuitenkaan ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa. Syyskokouksessa 2015 päätettiin nykyinen kriteeri varsinaiselle jäsenelle. Aiemmin varsinaisiksi jäseniksi hyväksyttiin vain Oulun yliopistossa opiskelevat tai opiskelleet henkilöt. Kuitenkin, koska taustayhteisönämme toimii Oulun yliopiston ylioppilaskunta, tarvitsemme jäseniltämme nykyäänkin tiedon mahdollisesta OYY:n jäsenyydestä.

Jäsenmaksut maksetaan kalenterivuosittain ja ovat vuosina 2018 ja 2019 seuraavat:

Oulussa opiskelleet jäsenet (kaikki, jotka ovat joskus opiskelleet Oulussa, esim. yliopistossa) 7 €
Muut jäsenet (kaikki, jotka eivät ole opiskelleet Oulussa) 8 €

Jäsenmaksut maksetaan tilille FI72 574136 20057718 viitteellä 11510. Jos maksat jäsenmaksun jonkun toisen henkilön puolesta, kirjoita maksuun viestiksi sen henkilön nimi, jonka puolesta maksu on maksettu, ja jätä viitenumero pois.

Jos liityt ensimmäistä kertaa SOOPAn jäseneksi syksyllä, jäsenmaksu on samalla koko seuraavan vuoden jäsenmaksu.

Liittyessäsi SOOPAn jäseneksi täytä allaoleva lomake tai lähetä vastaavat tiedot sähköpostilla rahastonhoitajalle. Ilmoita myös, jos tietosi muuttuvat.

Muista myös liittyä SOOPAn sähköpostilistalle, niin saat tiedon tapahtumista! Vapaamuotoisempaa keskustelua käydään myös SOOPAn virallisella epävirallisen keskustelun kanavalla Facebookissa.